Virtuelt kontor

Telefonpasning

Virtuel adresse

I hjertet af KøbenhavnI hjertet af København

Et landemærke i det centrale KøbenhavnEt landemærke i det centrale København

 
 

Virtuelt kontor - København og Hellerup

Virtuelt kontor

Brink virtuelt kontor koncept er et non-branded service koncept hvor virksomheden kan opnå alle de faciliteter en moderne virksomhed kræver og har behov for i forbindelse med virksomhedens kontordrift, dog uden selve kontoret.

Således fremstår og udtrykker man sig som det man er, en etableret og seriøs virksomhed, over for kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og myndigheder.

Alt dette for en brøkdel af hvad et fysisk kontor vil koste.

Attraktiv adresse i København, Lyngby og Hellerup

Med et virtuelt kontor opnår virksomheden en attraktiv kontor adresse med et firmaskilt på eller ved kontorbygningen samt i receptionen eller foyeren.

Virksomhedens gæster og kunder kan let finde frem til virksomhedens virtuelle domicil, hvor en reception vil tage pænt i mod, tilbyde kaffe og læse materiale hvis de er ankommet før tid eller hvis man selv er blevet lidt forsinket til mødet som også afholdes på adressen.

Skulle besøgende ankomme uden aftale eller varsel, tager receptionen naturligvis i mod besked i jeres fravær.

Post vil blive videresendt eller kan afhentes i receptionens åbningstid.

Telefonpasning

Med til et virtuelt kontor koncept hører naturligvis en professionel telefonpasning med et dedikeret telefonnummer, hvor receptionspersonalet besvarer opkald i virksomhedens eget navn, viderestiller til den relevante person eller tager besked som fremsendes på e-mail i dennes eventuelle fravær. Således undgår virksomheden at tabe opkald fra vigtige forretningspartnere.

Virksomhedens telefonopkald bliver passet af den reception som man bliver tilknyttet, hvilket betyder at det er de samme 3-4 personer i receptionen der besvarer opkaldene og ikke et call-center. Igennem et forløb vil receptionisterne komme til at kende virksomheden, dens medarbejdere, produkter eller services, det samme man vil opnå hvis virksomheden selv ansatte en receptionist.

Ligeledes vil man ved regelmæssig kontakt og ophold i business centret opbygge en større tilknytning til receptionen, næste som man igen selv havde ansat receptionisterne.

Møde- og konferencelokaler

Med et virtuelt kontor kan Brink tilbyde særligt fordelagtige priser på ovenstående møde- og konferencelokaler samt videokonference faciliteter.

Andre services og kontorfaciliteter

Med et virtuelt kontor opnår virksomheden tilmed muligheden for, igen til fordelagtige priser, at gøre brug af business centrets professionelle kopi/print/scan maskiner, indkøb af kontorartikler og sekretærservices etc.

Brink disclaimer

For at opretholde business centrets image, forbeholder Brink sig ret til at afvise virksomheder hvis Brink ikke finder den pågældende virksomhed egnet eller hvis virksomheden ikke inden en indgåelse af en virtuel kontor kontrakt, korrekt udfylder de informationer om virksomheden, Brink finder nødvendigt for at samarbejde.

Læs mere om Virtuelt Kontor her >>

Brink disclaimer

For at opretholde business centrets image, forbeholder Brink sig ret til at afvise virksomheder hvis Brink ikke finder den pågældende virksomhed egnet eller hvis virksomheden ikke inden en indgåelse af en virtuel kontor kontrakt, korrekt udfylder de informationer om virksomheden, Brink finder nødvendigt for at samarbejde.

Phone thumbnail+45 33 37 72 10

Priser:Tak for din interesse.

Vi kontakter dig med information og priser inden for kort tid.

Du kan også se mere her:

 

Brink Serviced Offices

Lyngbyvej 20

2100 København Ø

Telefon 70 25 10 70

info@brinkoffices.com

 

© Copyright 2014 Brink Serviced Offices

LUK VINDUE

JA TAK

Jeg vil gerne kontaktes i forbindelse med yderligere information om Brink Offices

Fornavn*:
Efternavn*:
Titel:
Firma*:
E-mail*:
Tlf.nr.*:
Business Center:
Rådhuspladsen
Havnegade
Lyngbyvej
Hørsholm
Winghouse i Ørestaden
Service:
Kontorhotel
Virtueladresse
Virtueltelefon
Virtueladresse+tlf.
Kommentar:
* skal udfyldes
LUK VINDUE

Download Center

Vælg venligst fra listen nedenfor de filer, du ønsker at hente.

 
LUK VINDUE