Kontorhotel på RådhuspladsenKontorhotel på Rådhuspladsen

Centralt placeret og kendt bygning på Rådhuspladsen 16Centralt placeret og kendt bygning på Rådhuspladsen 16

 
 

Kontorfællesskab i København

Kontorfællesskab København - hvordan fungerer det?

Brink er en del af en international kæde af eksklusive Business Centre der administrerer Kontorfællesskaber. Brink Kontorfællesskab i København hjælper virksomheder med at opnå succes på deres forretningsområde, ved at tilbyde det ultimative indenfor servicerede kontorer, kontorfællesskaber samt det nyeste indenfor IT og telefoni. Alt sammen I moderne, elegante kontorbygninger der altid vil være klar til at modtage dig og dine kunder professionelt og med et personligt indtryk.

Brink kan med en allerede etableret klientliste af internationale og nationale virksomheder, tilbyde dig et prestigefuldt forretningsimage samt en komplet liste af kontorservices til en attraktiv pris.

Brink´s kontor-fællesskab gør det muligt for virksomheder at etablere et kontor uden praktiske problemer, tunge procedurer og uden at skulle binde sig i længere tid end man ønsker. I et kontorhotel serviceret af Brink får du direkte adgang til eget kontor, Internet, telefonpasning etc. med det samme. Du har også mulighed for at få en arbejdsplads i det vi Kalder Open Spaces. Open Spaces er en arbejdsplads i et åbent kontorlandskab, hvor der er pladser fra 1-25 personer. I vores kontorhotel i København har vi med Open Spaces skabt en ny trend indenfor Kontorhoteller.

Alt sammen til faste priser på én samlet regning, der gør det muligt at lægge budget og undgå uforudsete udgifter.

Hvis du leder efter et solidt fundament til din virksomhed, enten I form af et kontorfællesskab, så kontakt Brink.

Videofilm fra 5 af vores servicerede kontorer - Klik her >

Havnegade 39
Winghouse Ørestad
Lyngbyvej 20
Rådhuspladsen 19


Vision / mission
Det er afgørende for Brink og de kontorhoteller og kontorfællesskaber vi driver, at vi er i stand til at hjælpe vore kunder til at opnå og fastholde konkurrencefordele. I den sammenhæng er en effektiv og uproblematisk kontordrift et vigtigt redskab.

Derfor arbejder Brink målrettet med at uddanne og udvikle dygtige og effektive medarbejdere, som sikrer et højt serviceniveau. Vil altid være på forkant med det nyeste indenfor IT og telefoni.

Vores mål er at positionere Brink blandt de bedste udbydere af servicerede kontorer og kontorhoteller I Skandinavien.

Nøgleordene for et kontorhotel og kontorfællesskab serviceret af Brink er:

Service, Pålidelighed og Kvalitet.

Læs mere om Serviceret kontor eller vores kontorhotel her >>>

Nu kan du også finde Kontorhotel  Ørestad - Wing House - Brink.

Andre services i et serviceret kontor
Adgang til fuldt udstyrede køkkener, Konference-, videokonference- og mødelokaler, kantine, serviceområder, kopi- og faxrum samt daglige aviser og erhvervsrelevante magasiner. Alt sammen dele af de services, der tilbydes i vores kontorhoteller.


Hvad er et kontorhotel ?
Et kontorhotel serviceret af Brink tilbyder kontorlejemål hvor er alt er klart fra første dag og du kan flytte ind med det samme. Brink står for at servicere dig og dine kunder. Det vil sige, Brink har allerede investeret i: Telefonsystemer, Internetadgang, Kabling, Switche, Server rum, Kopimaskiner, Printere, Receptionsområde, Mødelokaler, Kantine og meget andet.

Det simple budskab er: I et kontorhotel er alt tilstede på fleksible vilkår. Du kan derved fokusere 100% af din energi på netop dit kerneområde. Vi tager os af resten og sikrer os at dit kontor fungerer optimalt.

I et kontorhotel serviceret af Brink er der fuldt møblerede kontorer. Omkostningerne i et kontorhotel er også til at overskue. Prisen inkluderer nemlig alt undtagen dit variable forbrug af telefon, timer i mødelokaler. Med et kontor i et kontorhotel er du i gang fra dag 1.Hvem benytter kontorhoteller ?
Mange vælger et kontorhotel serviceret af Brink fordi de vil have den fleksibilitet der er nødvendig for at drive virksomhed i dag. Det er et mål for mange virksomheder at kunne omstille sig og være på forkant med udviklingen. At kunne tilpasse sin virksomhed med kort varsel er en værdi i sig selv. Og dette er netop kontorhotellets primære målsætning. Du opnår alle fordelene i hos Brink!

Et kontor hos Brink, gør din virksomhed klar til hurtigt at omstille sig uden høje omkostninger. Vil du have et kontormiljø der fungerer upåklageligt 24/7/365 skal du vælge et af vores i København.

Man får desuden let og hurtigt overblik over alle udgifter forbundet med sit lejemål. Når du vælger at bo hos Brink og et af vores kontorhoteller modtager du kun 1 regning. Du har altid overblik over udgifterne, og der kommer ikke nogle overraskelser. I et kontorhotel og kontorfællesskab vil du kunne udnytte både din energi men også ressourcer på en langt mere effektiv måde.

Kontorhoteller og i København er en perfekt løsning for alle typer af virksomheder fra 1 - 60 personer.

Hvilke er fordelene ved leje af kontor i kontorhotel ?

Du skal ikke bindes til en lang lejekontrakt
I et kontorhotel serviceret af Brink skal du ikke bindes til en lang lejeaftale. Kontorerne kan lejes i den periode man ønsker. Du slipper samtidig for at skulle betale et depositum på over 3 måneder. Ved et normalt lejemål skal man binde sig for mere end 5 år og samtidig betale mindst 6-12 måneders depositum. Dette undgår du ved at vælge et kontorhotel. Et kontorhotel er derved mere fleksibelt og billigere.

Hurtigt overblik over de månedlige omkostninger
Du slipper for at binde dig til en lang lejeaftale og du skal ikke investere i opsætning af kontorlandskab, IT- og telefonsystemer, mødelokaler, kopimaskiner, køkkenfaciliteter, receptionsområde osv

Det er alt sammen klargjort for dig når du vælger et kontorhotel i København.
Den helt store fordel ved vores kontorhoteller og er den kendte faste omkostning pr. Måned på 1 regning, der inkluderer stort set alle udgifter til kontorhold

Du kan let udvide eller skære ned på størrelsen at dit kontor
En anden afgørende fordel ved at vælge et kontorhotel eller kontorfællesskab, er den unikke mulighed du har for at udvide antallet af arbejdspladser. Når din virksomhed vokser kan du med det samme få adgang til flere kontorer eller arbejdspladser. Du kan endda vælge en løsning i vores kontorhotel der hedder Open Spaces. Dvs. du får fra 1-20 arbejdspladser i et åbent kontor miljø. Denne løsning giver dig den totale fleksibilitet og ro. I et kontorhotel hos Brink behøver du ikke at flytte adresse for at få mere plads, vi skaber den for dig.

Hvorfor vælger man et kontorhotel
Den største fordel ved et kontorhotel og kontorfællesskab er den fleksibilitet det giver. Du skal i et kontorhotel ikke komme med store investeringer til istandsættelse, der er ikke lange kontrakter og stort depositum. En anden klar fordel ved er kontorhotel er, at du kan flytte ind med det samme. Alt er klart fra dag 1.

Igen skulle du vælge at flytte, kan dette gøres på korte vilkår. Du har kort opsigelse. I et normalt lejemål vil du ofte have 12-36 måneders opsigelse samt et stort depositum.

I et kontorhotel serviceret af Brink, ved du altid hvad de månedlige udgifter er. Den månedlige pris inkluderer stort set alle omkostninger til kontor, telefonpasning, Internet, telefonlinier, kopimaskiner, printere, varme, rengøring. Og du modtager kun 1 regning om måneden. Vælger du et kontorhotel har du altid fuldt overblik over økonomien, og total fleksibilitet.
Hvad skal jeg betale i et kontorhotel ?
I et kontorhotel i København serviceret af Brink betaler du kun 1. regning om måneden.

Du betaler for det antal personer der er i din virksomhed. Dvs. vi regner ikke med M2. I et kontorhotel laver vi en fleksibel og enkel kontrakt, der giver dig mulighed for at udvide eller skære ned på antallet af arbejdspladser. Du skal derfor KUN betale for det antal personer der er i din virksomhed pr. måned.

Alt er inkluderet i den månedlige ydelse: 200/200mb fiberbredbånd, lys, vedligeholdelse, receptionsservice, rengøring, Varme, El, sikkerhedsforanstaltninger, adgang til kantine mv. Anvendelse af mødelokaler og konferencerum samt brug af kopimaskiner, printere o.l. afregnes efter forbrug.

Kontorhotel er en perfekt løsning for alle typer af virksomheder fra 1 - 60 personer.

SERVICES OG FACILITETER

Sekretærhjælp
Når man har brug for hjælp er sekretærer og administrativt personale til rådighed til konkurrencedygtige priser og der kan faktureres ned til 15 min. af gangen. I vores kontor med service vil der altid være flere personer klar til at hjælpe dig og dine gæster. Med en kontorløsning i vores servicerede kontorer i København er alt klart fra første dag. Vi står klar med alt indenfor service, og teknik. Du kan flytte ind omgående og der er ingen ventetid. 

Møde og konferencelokaler
Møde og konferencelokaler kan bestilles på timebasis til konkurrencedygtige priser. 

IT service
Professionelt bredbånd samt IT servicepersonale 

Features
- Fuld udstyret kontor Eller i Open Spaces
- Prestigefuld kontorbygning
- Professionel profil og telefonbesvarelse
- Kort bindingsperiode
- Lav kapitalbinding - kun 3 måneders depositum
- Enkel, kort og gennemskuelig kontrakt
- Fleksibelt kontor - udvid eller indskrænk efter behov
- Forudsigelige kontorudgifter
- Adgang til sekretærhjælp og administrativt personale
- Adgang til møde/konferencefaciliteter
- Professionel IT-infrastruktur
- Fokus og ressourcer på kerneforretningen

Med et kontorlejemål I et Serviceret Kontor, er dit kontor klar fra første dag. Ring i dag og flyt ind i morgen.

Kontorhoteller - hvordan fungerer kontorhoteller ?


Konceptet bag Brink´s kontorhoteller i København er at tilbyde virksomheder fleksible kontorfaciliteter i et professionelt miljø, så virksomheden kan fokusere på kerneforretningen. Kontorerne prissættes ud fra hvor mange arbejdspladser, der kan etableres, kontraktens længde samt kontorets placering i bygningen.

Med et kontor I et af vores kontorhoteller er du i gang allerede fra første dag, der er ingen ventetid. I et kontorhotel er din telefon, Internet via 300/300 MB Fiber, Telefonpasning etc. alt sammen klar fra første dag. I et Kontorhotel serviceret af Brink vil alt være klar fra den første dag, personalet I et kontorhotel har sat sig ind I din virksomhed og er klar til at modtage dig og dine kunder professionelt. Vi har ansat flere receptionister der er klar til at besvare din telefon med dit firmanavn og enten tage en besked eller viderestille opkaldet direkte til dig eller din mobil telefon.

I vores kontorhoteller får du:

Adresse

Professionel og prestigefuld kontorbygning på en velkendt adresse med eget skilt i indgangen. I Centrum af København.

Privat kontor
Istandsat aflåseligt kontor med Cat 5e kabling, og 300/300 Fiber MB intenet.

Telefonpasning
Besvarelse af telefonopkald med firmanavn, omstilling efter ønske, besked ved fravær på e-mail eller SMS.

Receptionspersonale
Modtagelse af gæster dagligt, mandag til fredag fra kl. 08.30 til kl. 17.00.

Rengøring
Kontorer og fællesarealer rengøres hver dag fra Mandag til Fredag.

Energiforbrug
Normalt forbrug af el, vand og varme.

Diverse
Adgang til fuldt udstyrede køkkener, Konference og mødelokaler, kantine, serviceområder, kopi- og faxrum samt daglige aviser og erhvervsrelevante magasiner.

I et kontorhotel hos Brink vil du have mulighed for at booke mødelokaler til dig og dine kunder. Vi står klar med alt indenfor IT og av udstyr. Personalet I vores kontorhotel er klar til at modtage dine kunder og servicere dem som var det dit eget personale. Det er desuden et ufravigeligt krav til personalet I vores kontorhotel at de har et omfattende kendskab til dig og din virksomhed så de er klar til at servicere dig og dine kunder på bedst mulige måde.
Beliggenhed
Brink´s Kontorhoteller er beliggende i København Centrum på Havnegade 39. Der er udsigt over Københavns havn, tæt på Kongens Nytorv, Hotel Strand, det nye skuespillerhus, og det Kongelige teater og kun få hundrede meter fra Strøget. I området er der gode offentlige trafikforbindelser og masser af muligheder for parkering. Vores kontorhotel ligger kun 15 minutter fra KBH´s lufthavn. Nu også et Kontorhotel i Ørestad.

Kontakt os i dag for mere information om vores kontorhoteller.

Andre services i et af vores kontorhoteller

Adgang til fuldt udstyrede køkkener, Konference-, videokonference- og mødelokaler, kantine, serviceområder, kopi- og faxrum samt daglige aviser og erhvervsrelevante magasiner.

IT services i kontorhoteller bliver mere og mere vigtig, Sørg for at de kontorhoteller du vælger kan leve op til de krav der stilles af internationale viksomheder. Hos Brink har vi feks. 300/300 MB fiber

Kontorfællesskab i København, Hellerup og Lyngby - hvordan fungerer det?

Kontorfællesskab i København og Hellerup - Nu med 1GB/1GB Fiber internet og eget serverrum med GIGA switch.

Et kontorfællesskab i København er uden tvivl en af de bedste løsninger, når du skal bruge kontor med fuld service, fedt netværk på de bedste adresser i København, Hellerup og Lyngby - og der er ingen tvivl - et kontorfællesskab er omkostningseffektivt!

Et moderne kontorfællesskab er en hurtig og professionel metode til at sikre dig alle nødvendige faciliteter til yderst fornuftige priser. Og helt ærligt: Hvem vil ikke gerne have et netværk omkring sig? Det får du i et kontorfællesskab, Du kan vælge mellem 16 af de bedste adresser til dit kontor I Hellerup, Lyngby og i midten af København

Et kontorfællesskab hos Brink i København faciliteres i et af vores kontorfællesskaber, der er yderst centralt placeret i København - nemlig på Havnegade 39, samt feks på Strandvejen eller andre steder i København. Bedre placering til et kontorfællesskab i København skal du lede længe efter! Nu også et Kontorfællesskab i Ørestad og I Lufthavnen midt i Terminal 3.

Tag en kontakt til os med det samme - vi har altid et godt tilbud på kontorfællesskab.

Hvorfor vælge et kontorfællesskab?

Et kontorfællesskab i København er den bedste løsninger, når du skal bruge kontor i Hovedstadsområdet - og et kontorfællesskab er omkostningseffektivt. Se blot på selve internettet. 300/300 MB fiber. Proff. Firewall der beskytter din virksomhed for trusler og angreb udefra. Top seriøs Cisco Telephony løsning. Gigabit forbindelse til din server i eget serverum. Kort sagt.. Kontorfællesskab i københavn.. gøres ikke bedre end et kontorfællesskab hps Brink.

Du kan få al den diskretion og alt det privatliv, du har behov for i et kontorfællesskab hos Brink - vi ved, hvad der skal til for at give dig det bedste kontorfællesskab, København kan byde på!

Læs mere om Kontorfællesskaber her >>

KONTOR MED SERVICE - HVORFOR ?

LAV BINDING - Du skal ikke bindes til en lang lejekontrakt i et Business center.

I et Business center bindes du ikke til en lang lejeaftale. Kontorerne kan lejes i den periode man ønsker. Og du har fuldt fleksibilitet til at flytte rundt i vores business center hvis du har behov for det.

LAVT DEPOSITUM - Du betaler KUN et depositum på 3 måneder!

Ved et normalt lejemål binder du dig normalt mere end 1-5 år og samtidig betaler du mindst 6-12 måneders depositum. Dette undgår du ved at vælge et Business center. Et Business center er mere fleksibelt, billigere og du kan flytte ind med det samme.

HURTIGT OPSTART MED LAVE OMKOSTNINGER

Du skal ikke investere i opsætning af kontorlandskab indkøb af møbler, IT- og telefonsystemer, mødelokaler, kopimaskiner, køkkenfaciliteter, receptionsområde etc. Dette er alt sammen klargjort for dig når du vælger et Business center.

FULD GENNEMSIGTIGHED - Overblik over de månedlige omkostninger

Den helt store fordel ved vores Business center er den kendte faste omkostning pr. Måned. Vi har i vores business center forhandlet en lang række fordelagtige aftaler på plads som alle kommer dig som kunde til gode. Vi kan ofte skaffe møbler, it udstyr, mobiltelefoner og selve telefontaksterne til langt lavere priser end du normalt ville kunne gøre selv.

FLEKSIBILITET - SKALER OP ELELR NED I M2

En anden afgørende fordel ved at vælge et Business center er den mulighed du har for at udvide antallet af arbejdspladser med det samme. Når din virksomhed vokser kan du med det samme få adgang til flere kontorer eller arbejdspladser uden at skulle vente eller forhandle med nye udlejere. Du har fra 1-40 arbejdspladser i et åbent kontor miljø eller helt egne PRIVATE lukkede kontorer. Denne løsning giver dig den totale fleksibilitet og ro. I et Business center hos Brink behøver du ikke at flytte adresse for at få mere plads, vi skaber den for dig.

Kontakt os i dag for at høre mere om dit nye kontor i et professionelt business center i København.

I vores 6 Business centre har vi flere end 1200 Workstations fordelt på 6 lokationer.

+45 70 25 10 70

Priser:Tak for din interesse.

Vi kontakter dig med information og priser inden for kort tid.

Du kan også se mere her:

 

Brink Serviced Offices

Lyngbyvej 20

2100 København Ø

Telefon 70 25 10 70

info@brinkoffices.com

 

© Copyright 2014 Brink Serviced Offices

LUK VINDUE

JA TAK

Jeg vil gerne kontaktes i forbindelse med yderligere information om Brink Offices

Fornavn*:
Efternavn*:
Titel:
Firma*:
E-mail*:
Tlf.nr.*:
Business Center:
Rådhuspladsen
Havnegade
Lyngbyvej
Hørsholm
Winghouse i Ørestaden
Service:
Kontorhotel
Virtueladresse
Virtueltelefon
Virtueladresse+tlf.
Kommentar:
* skal udfyldes
LUK VINDUE

Download Center

Vælg venligst fra listen nedenfor de filer, du ønsker at hente.

 
LUK VINDUE