Kontor med udsigt i KøbenhavnKontor med udsigt i København

Indretning af kontor med serviceIndretning af kontor med service

 
 

Kontorhotel i København, Lyngby og Hellerup

Kontorhotel - Kontorer i København, Hellerup og Lyngby

Brink Serviced Offices, Kontorhotel med fuld-service, tilbyder virksomheder og private fuldt udstyrede kontorlokaler med delte faciliteter, for et service beløb der dækker totalomkostningerne ved kontordrift.

Gå direkte til billeder i Brink galleri eller placeringen af vores kontorhoteller på et kort her.

Hurtigt, nemt, fleksibelt og omkostningsbesparende

Som virksomhed opnår man øjeblikkeligt fordelene ved at kunne etablere virksomhedens kontorfaciliteter på kort tid med en nem og overskuelig kontrakt på fleksible betingelser som det er nemt at lægge budget efter og samtidigt overholde, da man ikke har a conto og andre uforudsigelige udgifter fordi alle udgifter til normal kontordrift er dækket af kontrakten.

Samtidigt bliver virksomheden fri for store etableringsomkostninger med tilhørende managementtid og indkassere store økonomiske fordele ved, på en sikker og behaglig måde, at bruge og nyde godt af business centrets servicerede møde- og konferencelokaler, professionelle kopi/print/scan maskiner, kantine, fuldt udstyrede køkkener andre service arealer samt ikke mindst en professionel bemandede reception med telefonpasning i eget firmanavn.

Miljø

Et Brink Business Center / Kontorhotel vil altid være placeret i en professionel kontorbygning på en højtprofileret kontor adresse i attraktive omgivelser. Business Centret / Kontorhotellet er altid indrettet elegant og indbydende med dansk og udenlandsk kunst på væggene, præsentable receptions- og mødefaciliteter og drives med et tilbundsgående kendskab til kontordrift, der er med til at lette hverdagen for virksomheden, dens medarbejdere og gæster.

Non-branded

Business centrene er såkaldt non-branded, det vil sige uden Brink logoer, brochurer og uniformer. Der er lagt vægt på at styrke den enkelte virksomheds profil, så man kan betragte business centret samt det private areal man råder over, som virksomhedens eget kontor domicil og fremstå som sådan overfor besøgende kunder og forretningsforbindelser.

Gå direkte til Brink Serviced Offices kontorhotel/business center koncept.

Brink Serviced Offices

Brink Serviced Offices har siden 1998 drevet business centre/kontorhoteller og tilbyder med en allerede etableret kundeliste af internationale samt nationale virksomheder, virksomheder et prestigefuldt forretningsimage kombineret med en komplet liste af kontorservices, til en attraktiv pris og alt samlet på én månedlig faktura.

Brink Serviced Offices kunder

Blandt Brink Serviced Offices kunder findes forskellige brancher og virksomheder såsom banker, finansiering, konsulenter, medicinal, IT, software, biotek, ejendomme, telekommunikation, foreninger, brancheorganisationer, stat og kommune, investeringsrådgivere, skatterådgivere, fonde, headhuntere, venture kapitalister, fødevareindustri, reklame, media, musik, olie og gas, advokater, sværindustri, etc.

Værdigrundlag

Det er afgørende for Brink Serviced Offices, at vi er i stand til at hjælpe vore kunder med at opnå og fastholde konkurrencefordele. I den sammenhæng er en effektiv og uproblematisk kontordrift et vigtigt redskab.

Brink Serviced Offices forstår vigtigheden af vores services for vores kunder, en service der skaber og vedligeholder virksomhedernes fysiske fundament og profil i en konkurrence præget verden hvor fokus på kerneforretningen og fleksibilitet er en nødvendighed for at kunne holde virksomheden letbenet og adræt, klar til hurtig omstilling i uforudsigelige tider og udelukkende bruge ressourcer og kreativitet der hvor der skabes størst værdi.

Derfor arbejder Brink Serviced Offices målrettet med at uddanne og udvikle dygtige og effektive medarbejdere, som sikre et højt serviceniveau, der sammen med en konstant søgen i at forbedre kontordriften og forholdene omkring vores kunder, skal positionere Brink Serviced Offices blandt de bedste udbydere af servicerede kontorer / Kontorhoteller.

Nøgleordene for Brink Serviced Offices drift af business centre / kontorhoteller er og vil fortsat være:

Højt serviceniveau, Pålidelighed og Kvalitet.

Læs mere om Kontorhotel her >

Kontorer - Med Service

Et Brink Business Center vil altid være placeret i en professionel kontorbygning på en højtprofileret kontor adresse i attraktive omgivelser. Business Centret er altid indrettet elegant og indbydende med kunst på væggene, præsentable receptions- og mødefaciliteter og drives med et tilbundsgående kendskab til kontordrift, der er med til at lette hverdagen for virksomhedens medarbejdere og gæster.

Alle kontorer i et Brink Serviced Offices Business Center er private med egen dør og elektronisk lås. Kontoerne indrettes efter virksomhedens behov. Ved større opgaver kan Brink Serviced Offices stille en kontor indretningsarkitekt til rådighed.

Fleksibel omkostningsstruktur

Brink Serviced Offices gør det muligt for virksomheder at etablere et kontor uden praktiske problemer, tunge procedurer og uden at skulle binde sig til kontoret i mere end den periode man kan overskue.

Skab rammerne uden at skabe begrænsninger

Den moderne virksomhed er en dynamisk enhed der konstant vokser, indskrænker, ændrer form og som har brug for kontor løsninger der matcher disse forskellige behov. I et Brink Business Center kan virksomheden opnå en fleksibel kontorløsning der passer til virksomhedens kontor behov. Alt sammen til faste priser på én samlet regning, der gør det muligt at lægge budget og undgå uforudsete udgifter.

Hurtigt og nemt at komme i gang

Det eneste virksomhedens medarbejdere behøver at medbringe, når virksomheden vælger et Brink Serviced Offices business center, er deres egen PC. Se afsnit om vores IT muligheder i et Brink Serviced Office Business Center. Alt andet, det vil sige møbler, internet, telefoni, indretning, receptions personale, telefonpasning, fuldt udstyrede kopi rum og køkkener, står klar fra dag 1. Møde- og konferencelokaler, videokonference, frokost, sekretær opgaver, frugtkurve, post og kurer-service, av-udstyr og kopi/print service er kun en lille del af de services der også kan tilkøbes efter behov.

Kerneforretning og fokus

Kort sagt, behøver en virksomhed i et Brink Serviced Offices business center, kun at ansætte medarbejdere der har med virksomhedens kerneforretning at gøre og som derved er maximalt effektive og værdi skabende i en stadig mere konkurrence og fokus præget verden.

Brink Serviced Offices er uden Brink logoer og skilte

Brink Serviced Offices Business centre, eller serviceret kontor som de populært kaldes, er et ikke branded koncept og er derfor uden Brink logoer og brochurer i hele business centret, hvorfor vores kunder kan betragte business centret som deres eget kontor domicil og fremstå som sådan over for besøgende kunder og forretningsforbindelser.

IT sikkerhed og IT løsninger  - Fiber Internet 1 GB / 1 GB

Med en allerede etableret kundeliste af internatonale og nationale virksomheder, har Brink Serviced Offices gennem mange år løst, ikke bare virksomheders kontor og service behov, men også deres IT krav der spænder fra de helt simple, til de mere komplekse, inklusiv de skærpede krav, som for eksempel vores finansielle og IT sikkerheds virksomheder stiller.

Brink Serviced Offices har, i de mange år virksomheden har eksisteret, endnu ikke støt på en IT udfordring fra vores kunder, som vi ikke har kunnet løse. Banker, finansiering, IT sikkerhedsfirmaer, advokater, medicinal og så videre har kunnet bruge Brink kontorservice koncept og samtidigt kunnet overholde de sikkerheds krav der, måske især, stilles til den slags virksomheder.

Gå direkte til mere om Brink "IT Compliance Call"

Adgang til en top professionel IT infrastruktur

"Plug and Work"

I et business center drevet af Brink Serviced Offices, har virksomheden som udgangspunkt ikke behov for at medbringe andet end dens egen it i form af bærbare pc'er, desktops og/eller servers.  Alt man behøver ved opstart er, at koble sig på virksomhedens eget, af Brink Serviced Offices etableret, netværk (LAN) og begynde at arbejde.

1 GB/1 GB Fiber Internet, LAN, public IP og Firewall

Brink inkluderer professionelt fiberbredbånd med garanteret symmetrisk 1 GB/1 GB båndbrede, IP numre og standard firewall, etableret i virksomhedens eget LAN med mulighed for VPN, trådløst netværk etc. Virksomheden fremstår derved som en selvstændig enhed på internettet og ikke som en del af et Brink net. Denne internetløsning giver også virksomheden mulighed for at sætte sit netværk op efter behov og uden begrænsninger, dog med undtagelse af hosting.

Et Brink Business Center har 1 GB / 1 GB fiber Internet de fleste lokationer og  300/300 MB fiber internet forbindelser i Hørsholm, Gigabit switche og kabling med trafik load op til 1 GB. Det sørger for en hurtig, problemfri og professionel internet forbindelse til interne servere og omverdenen.

Wi-Fi

I et Brink business center er der inkluderet Wi-Fi i et til lejligheden etableret selvstændigt LAN, som alle kunder og besøgende kan benytte sig af. Netværks navn samt kodeord findes i alle mødelokaler eller kan udleveres i receptionen.

Serverrum og server parkering

Brink Serviced Offices har temperatur kontrollerede server rum med professionel køling, adgangskontrol og videoovervågning. Brink Serviced Offices kan tilbyde halve, hele eller flere aflåselige rack skabe til leje. Hvis virksomheden har et ultimativt krav om et helt eget og privat serverrum, kan Brink Serviced Offices også levere det.

IT Service og infrastruktur

Brink Serviced Offices kan, i samarbejde med pålidelige partnere, levere IT services til virksomheden. Derudover kan virksomheden få adgang til topprofessionelle mødelokaler med alt i AV-udstyr, videokonference, projektorer, lyd og monitorer samt få netadgang til Kopi/Print/ Scan maskiner, med betaling efter forbrug, så man ikke selv behøver at lease/købe de normalt meget dyre maskiner.

IT infrastruktur med internet og telefon forbindelser, er blevet en så integreret del af den moderne virksomhedsdrift at de to dele hænger uløseligt sammen. Det genererer naturligvis en hel række meget legitime spørgsmål fra vores kunder før indgåelse af aftale og indflytning.

Brink Serviced Offices kan derfor tilbyde virksomheden et "IT Compliance Call" der har til hensigt at få besvaret spørgsmål samt uddybe og afklare virksomhedens IT behov, både hvad angår IT infrastruktur og IT sikkerhed. Brink Serviced Offices har stor erfaring med IT infrastrukturelle løsninger der til fulde opfylder IT behov for alle typer virksomheder.

Der kan, blandt andet, være et behov for et Brink "IT Compliance Call" hvis:

  • Man er en større eller international virksomhed med flere afdelinger/kontorer i Danmark eller verden.
  • Man har brug for opstilling af server der skal kunne tilgås ude fra (VPN)
  • Man har egen firewall
  • Man har brug for helt egen Fiber forbindelse
  • Man har egen MPLS
  • Man har brug for ISDN trunk


Brink har erfaring med at et Brink "IT Compliance Call" kun tager imellem 5-10 minutter, da Brink i de fleste tilfælde har erfaring fra lignende IT strukturer.

Hvis behovet er et Brink "IT Compliance Call" kan virksomheden blot rette henvendelse til den Brink konsulent man i forvejen har kontakt med, så vil vedkommende sørge for at Brink IT kontakter virksomhedens IT eller IT repræsentanter.

Phone thumbnail+45 33 37 72 10

Priser:Tak for din interesse.

Vi kontakter dig med information og priser inden for kort tid.

Du kan også se mere her:

 

Brink Serviced Offices

Lyngbyvej 20

2100 København Ø

Telefon 70 25 10 70

info@brinkoffices.com

 

© Copyright 2014 Brink Serviced Offices

LUK VINDUE

JA TAK

Jeg vil gerne kontaktes i forbindelse med yderligere information om Brink Offices

Fornavn*:
Efternavn*:
Titel:
Firma*:
E-mail*:
Tlf.nr.*:
Business Center:
Rådhuspladsen
Havnegade
Lyngbyvej
Hørsholm
Winghouse i Ørestaden
Service:
Kontorhotel
Virtueladresse
Virtueltelefon
Virtueladresse+tlf.
Kommentar:
* skal udfyldes
LUK VINDUE

Download Center

Vælg venligst fra listen nedenfor de filer, du ønsker at hente.

 
LUK VINDUE