Kontor med Service på Havnegade 39Kontor med Service på Havnegade 39

Serviceret Kontor midt i KøbenhavnServiceret Kontor midt i København

 
 

Kontor med service i København, Lyngby og Hellerup

KONTOR MED SERVICE

Top 10 årsager til at vælge et kontor serviceret af Brink:

1. Top beliggenhed i forhold til virksomhedens m2 behov
- Få de bedste beliggenheder i København, Lyngby og Hellerup på lejemål under 1.000 m2

2. Slip for at stå for administration/drift selv.
- koncentrer fokus på kerneforretningen

3. Spar stort på opstarts omkostningerne
- undgå kapitalbindinger i møbler, internet og andet infrastruktur og drift

4. Spar stort på virksomhedens samlede kontoromkostninger
- udnyt fordelene ved business centrets stordrift

5. Bestem selv kontraktlængden
- hold virksomhedens næststørste omkostning fleksibel

6. Kom hurtigt i gang
- simpel og nem process sikre "plug and work"

7. Indretningen og tilbud til medarbejderne er bedre end i selv vil kunne lave det
- kantine med frokost og morgenmad, fuldt udstyrede mødelokaler, køkkener kopi rum samt rene og pæne omgivelser.

8. Fuld gennemsigtighed på alle omkostninger
- ingen overraskelser eller aconto efterbetalinger.

9. Skræddersyet kontorløsninger
- indretningen skræddersyes efter virksomhedens behov.

10. Verdensklasse IT infrastruktur
- giga bit forbindelser, top professionelle server rum og eget sikkert netværk

Kontakt os og få mere information om de forskellige kontorer til leje samt m2 priser på 70251070 eller udfyld kontakt boksen til højre og vi kontakter dig.

Gå direkte til billeder i Brink galleri eller placeringen af vores kontorhoteller på et kort her.

Læs mere om kontor med service eller kontakt os for en uddybende samtale om hvad det koster at leje kontor eller kontor med service.

Fleksibel omkostningsstruktur

Brink Serviced Offices gør det muligt for virksomheder at etablere et kontor uden praktiske problemer, tunge procedurer og uden at skulle binde sig til kontoret i mere end den periode man kan overskue.

Skab rammerne uden at skabe begrænsninger

Den moderne virksomhed er en dynamisk enhed der konstant vokser, indskrænker, ændrer form og som har brug for kontor løsninger der matcher disse forskellige behov. Med et kontor med service kan virksomheden opnå en fleksibel kontorløsning der passer til virksomhedens kontor behov. Alt sammen til faste priser på én samlet regning, der gør det muligt at lægge budget og undgå uforudsete udgifter.

Hurtigt og nemt at komme i gang

Det eneste virksomhedens medarbejdere behøver at medbringe, når virksomheden vælger et kontor med service, er deres egen PC. Se afsnit om vores IT muligheder hos Brink Serviced Offices. Alt andet, det vil sige møbler, internet, telefoni, indretning, receptions personale, telefonpasning, fuldt udstyrede kopi rum og køkkener, står klar fra dag 1. Møde- og konferencelokaler, videokonference, frokost, sekretær opgaver, frugtkurve, post og kurer-service, av-udstyr og kopi/print service er kun en lille del af de services der også kan tilkøbes efter behov.

Kerneforretning og fokus

Kort sagt, behøver en virksomhed med et kontor med service, kun at ansætte medarbejdere der har med virksomhedens kerneforretning at gøre og som derved er maximalt effektive og værdi skabende - Resten tager Brink sig af når du vælger et kontor med service.

Mange virksomheder overser ofte de muligheder der findes for at leje kontor i københavn, og de fleste fokuserer ofte udelukkende på traditionelle kontorlejemål uden service. Men med et kontor med service slipper man for en lang række af omkostninger samt problemstillinger. Derfor burde flere tage med i sine overvejelser, når de skal leje et kontor i København, Lyngby eller Hørsholm, at vurdere hvad et kontor med service kan bidrage med.

Læs mere om kontor til leje i København og Hellerup eller se billeder af kontorer til leje på Strandvejen 60.

KONTOR MED SERVICE - HVORFOR ?

LAV BINDING - Du skal ikke bindes til en lang lejekontrakt i et Business center.

I et Business center bindes du ikke til en lang lejeaftale. Kontorerne kan lejes i den periode man ønsker. Og du har fuldt fleksibilitet til at flytte rundt i vores business center hvis du har behov for det.

LAVT DEPOSITUM - Du betaler KUN et depositum på 3 måneder!

Ved et normalt lejemål binder du dig normalt mere end 1-5 år og samtidig betaler du mindst 6-12 måneders depositum. Dette undgår du ved at vælge et Business center. Et Business center er mere fleksibelt, billigere og du kan flytte ind med det samme.

HURTIGT OPSTART MED LAVE OMKOSTNINGER

Du skal ikke investere i opsætning af kontorlandskab indkøb af møbler, IT- og telefonsystemer, mødelokaler, kopimaskiner, køkkenfaciliteter, receptionsområde etc. Dette er alt sammen klargjort for dig når du vælger et Business center.

FULD GENNEMSIGTIGHED - Overblik over de månedlige omkostninger

Den helt store fordel ved vores Business center er den kendte faste omkostning pr. Måned. Vi har i vores business center forhandlet en lang række fordelagtige aftaler på plads som alle kommer dig som kunde til gode. Vi kan ofte skaffe møbler, it udstyr, mobiltelefoner og selve telefontaksterne til langt lavere priser end du normalt ville kunne gøre selv.

FLEKSIBILITET - SKALER OP ELELR NED I M2

En anden afgørende fordel ved at vælge et Business center er den mulighed du har for at udvide antallet af arbejdspladser med det samme. Når din virksomhed vokser kan du med det samme få adgang til flere kontorer eller arbejdspladser uden at skulle vente eller forhandle med nye udlejere. Du har fra 1-40 arbejdspladser i et åbent kontor miljø eller helt egne PRIVATE lukkede kontorer. Denne løsning giver dig den totale fleksibilitet og ro. I et Business center hos Brink behøver du ikke at flytte adresse for at få mere plads, vi skaber den for dig.

Kontakt os i dag for at høre mere om dit nye kontor i et professionelt business center i København.

I vores 6 Business centre har vi flere end 1200 Workstations fordelt på 6 lokationer.

Kontorer med service

Et Kontor med service hos  Brink Serviced Offices  vil altid være placeret i en professionel kontorbygning på en højtprofileret kontor adresse i attraktive omgivelser.

Business Centret er indrettet elegant og indbydende med kunst på væggene, præsentable receptions- og mødefaciliteter og drives med et tilbundsgående kendskab til kontordrift, der er med til at lette hverdagen for virksomhedens medarbejdere og gæster.

Alle kontorer er private med egen dør og elektronisk lås. Kontorerne indrettes efter din virksomhedes behov. Ved større opgaver kan Brink Serviced Offices stille en kontor indretningsarkitekt til rådighed.

IT sikkerhed og IT løsninger  - Fiber Internet 1 GB / 1 GB

Med en allerede etableret kundeliste af internatonale og nationale virksomheder, har Brink Serviced Offices gennem mange år løst, ikke bare virksomheders kontor og service behov, men også deres IT krav der spænder fra de helt simple, til de mere komplekse, inklusiv de skærpede krav, som for eksempel vores finansielle og IT sikkerheds virksomheder stiller.

Brink Serviced Offices har, i de mange år virksomheden har eksisteret, endnu ikke støt på en IT udfordring fra vores kunder, som vi ikke har kunnet løse. Banker, finansiering, IT sikkerhedsfirmaer, advokater, medicinal og så videre har kunnet bruge Brink kontorservice koncept og samtidigt kunnet overholde de sikkerheds krav der, måske især, stilles til den slags virksomheder.

Gå direkte til mere om Brink "IT Compliance Call"

Adgang til en top professionel IT infrastruktur

"Plug and Work"

I et business center drevet af Brink Serviced Offices, har virksomheden som udgangspunkt ikke behov for at medbringe andet end dens egen it i form af bærbare pc'er, desktops og/eller servers.  Alt man behøver ved opstart er, at koble sig på virksomhedens eget, af Brink Serviced Offices etableret, netværk (LAN) og begynde at arbejde.

1 GB/1 GB Fiber Internet, LAN, public IP og Firewall

Brink inkluderer professionelt fiberbredbånd med garanteret symmetrisk 1 GB/1 GB båndbrede, IP numre og standard firewall, etableret i virksomhedens eget LAN med mulighed for VPN, trådløst netværk etc. Virksomheden fremstår derved som en selvstændig enhed på internettet og ikke som en del af et Brink net. Denne internetløsning giver også virksomheden mulighed for at sætte sit netværk op efter behov og uden begrænsninger, dog med undtagelse af hosting.

Et Brink Business Center har 1 GB / 1 GB fiber Internet de fleste lokationer og  300/300 MB fiber internet forbindelser i Hørsholm, Gigabit switche og kabling med trafik load op til 1 GB. Det sørger for en hurtig, problemfri og professionel internet forbindelse til interne servere og omverdenen.

Wi-Fi

I et Brink business center er der inkluderet Wi-Fi i et til lejligheden etableret selvstændigt LAN, som alle kunder og besøgende kan benytte sig af. Netværks navn samt kodeord findes i alle mødelokaler eller kan udleveres i receptionen.

Serverrum og server parkering

Brink Serviced Offices har temperatur kontrollerede server rum med professionel køling, adgangskontrol og videoovervågning. Brink Serviced Offices kan tilbyde halve, hele eller flere aflåselige rack skabe til leje. Hvis virksomheden har et ultimativt krav om et helt eget og privat serverrum, kan Brink Serviced Offices også levere det.

IT Service og infrastruktur

Brink Serviced Offices kan, i samarbejde med pålidelige partnere, levere IT services til virksomheden. Derudover kan virksomheden få adgang til topprofessionelle mødelokaler med alt i AV-udstyr, videokonference, projektorer, lyd og monitorer samt få netadgang til Kopi/Print/ Scan maskiner, med betaling efter forbrug, så man ikke selv behøver at lease/købe de normalt meget dyre maskiner.

IT infrastruktur med internet og telefon forbindelser, er blevet en så integreret del af den moderne virksomhedsdrift at de to dele hænger uløseligt sammen. Det genererer naturligvis en hel række meget legitime spørgsmål fra vores kunder før indgåelse af aftale og indflytning.

Brink Serviced Offices kan derfor tilbyde virksomheden et "IT Compliance Call" der har til hensigt at få besvaret spørgsmål samt uddybe og afklare virksomhedens IT behov, både hvad angår IT infrastruktur og IT sikkerhed. Brink Serviced Offices har stor erfaring med IT infrastrukturelle løsninger der til fulde opfylder IT behov for alle typer virksomheder.

Der kan, blandt andet, være et behov for et Brink "IT Compliance Call" hvis:

  • Man er en større eller international virksomhed med flere afdelinger/kontorer i Danmark eller verden.
  • Man har brug for opstilling af server der skal kunne tilgås ude fra (VPN)
  • Man har egen firewall
  • Man har brug for helt egen Fiber forbindelse
  • Man har egen MPLS
  • Man har brug for ISDN trunk


Brink har erfaring med at et Brink "IT Compliance Call" kun tager imellem 5-10 minutter, da Brink i de fleste tilfælde har erfaring fra lignende IT strukturer.

Hvis behovet er et Brink "IT Compliance Call" kan virksomheden blot rette henvendelse til den Brink konsulent man i forvejen har kontakt med, så vil vedkommende sørge for at Brink IT kontakter virksomhedens IT eller IT repræsentanter.

Phone thumbnail+45 33 37 72 10

Priser:Tak for din interesse.

Vi kontakter dig med information og priser inden for kort tid.

Du kan også se mere her:

 

Brink Serviced Offices

Lyngbyvej 20

2100 København Ø

Telefon 70 25 10 70

info@brinkoffices.com

 

© Copyright 2014 Brink Serviced Offices

LUK VINDUE

JA TAK

Jeg vil gerne kontaktes i forbindelse med yderligere information om Brink Offices

Fornavn*:
Efternavn*:
Titel:
Firma*:
E-mail*:
Tlf.nr.*:
Business Center:
Rådhuspladsen
Havnegade
Lyngbyvej
Hørsholm
Winghouse i Ørestaden
Service:
Kontorhotel
Virtueladresse
Virtueltelefon
Virtueladresse+tlf.
Kommentar:
* skal udfyldes
LUK VINDUE

Download Center

Vælg venligst fra listen nedenfor de filer, du ønsker at hente.

 
LUK VINDUE